Ţara nesimţiţilor!

Avem un guvern de bun simţ. Bunul simţ tronează în România. Se aşterne lin peste ţară imaculata revoluţie portocalie. Sistemul este reformat din temelii. La început au fost salariile nesimţite, funcţionarii grăsuţi care se îmbuibau din bugetul statului, din banii noştri, acei funcţionari care vin şi stau la servici numai pentru cafele şi ţigari. Nesimţitii cu salarii de mii de euro. Şi Băsescu a zis: „Să se facă reformă!”. Şi s-a făcut reformă, acei funcţionari nesimţiţi au fost scoşi din sistem şi în locul lor au venit alţii care în locul salariilor nesimţite de mii de euro au salarii de bun simţ de mii de euro.  Şi au fost drastic sancţionaţi nu numai nesimţii cu salarii de mii de euro, ca să nu fie discriminare s-a lovit şi în cei care aveau salarii nesimţite de sute sau chiar zeci de euro. Pentru că dacă accepâi un salariu de 200 de euro eşti un nesimţit care se poate mulţumi şi cu o sută. Apoi au fost nesimtitii care aveau si pensie si salariu. A venit nisoarea, pentru dezapezirea a a 1000 de nesimtiti care au circulat cu cauciucuri de vara, guvernul de bun simt a cheltuit 90 de milioane de euro, daca lasau masinile acolo la un pret mediu de 12.ooo de euro pe masina am fi platit 12 milioane pentru despagubirea fraierilor. Pentru dezapezire s+au folosit substante care au atacat asfaltul iar pentru repararea gropilor vom cheltui mai mult decat daca abandonam masinile pe camp si cumparam celor loviti de viscol masini noi.  In randul nesimtitilor au fost inregimentati apoi propietarii, acei idioti care au cotizat la notarii de pretutindeni o taxa pe stampila, astfel incat copiii politicienilor de bun simt sa isi poata permite case de 1.2 milioane de euro.

Insa reforma continua, acum a venit randul copiiilor nesimtiti, acei copii de bani gata ai caror parinti platesc taxe si impozite, care nu au nevoie de alocatie, acei imbuibati care merg la scoala si nici nu stiu ca au alocatie.

Ce va urma? Guvernul Boc a gasit filonul de aur al bugetului statului: nesimţirea. Avem talent şi tone de nesimţire, taxa pe nesimţire va creşte PIB-ul. Taxa pentru nesimţiţii care mănâncă la fast food este o certitudine. Taxa pentru nesimţiţii care fumează a modificat indicatorii de inflaţie ai BNR.

Eu aş propune taxa pe WC, cei care stau prea mult pe WC mănâncă prea mult, şi probabil că ilicit, deci talibanii ar trebui taxaţi în funcţie de metru cub de caca, orice pipi mai mare de 2 litri pe zi ar trebui taxat pentru că este nesănătos, şi în acest fel nu ar mai trebui accizaţi micii producători de alcool. Şi nesimţiţii care stau peste program fără plata oreleor suplimentare şi fără vreo speranţa să apuce vreodată vârsta de pensie oricare ar fi aceasta, ar trebui drastic pedepsiţi. Sunt mulţi nesimţiţi ăn România, de fapt toţi onaniştii care nu s-au dus la căpşuni sunt nişte nesimţiţi. Iar aia de se gândesc că printr-o politică demografică corectă, nu ar trebui să avem probleme peste 20 de ani sunt nişte nesimţiţi care nu înţeleg cât de grea e guvernarea.

Aşadar dragi copiii voi sunteţi noua generaţie, generaţia împărţită de guvern în două copiii şi copiii de nesimţiţi deci copiii nesimţiţi.

Reclame

Un răspuns to “Ţara nesimţiţilor!”

  1. L-am iubit pe Decebal.nu pe Ciolos. asta cu agricultura ci pe ala ,regele dacilor democrati ,l-am mai iubit si pe Traian , nu Basescu ci romanul ala idiot care s-a imperecheat cu dacul zamislind cel mai brav popor de pe planeta. Am iubit in draci virtutile extraterestre ce emana din istoria acestei natiuni impecabile. Nu vreau sa pomenesc aici de mega-voevozii legendari care transforma-u baliga in aur , supusii in stapani si lupii in oi blande.Astazi santem cei mai tari in politica , economie ,etc. popor de hoti si bulangii. Avem marinari mancatori de cac….spanac ,pocitanii cazute-n cap , ministri nemaipomeniti ,politicieni aiuriti ,popor chinuit…………….. si totusi DECEBAL a fost un fraier.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: