Căţeluşi drăgalaşi votează să fie eutanasiaţi!

Căţeluşi drăgălaşi care işi caută un stapân pentru a-i iubi!

Căţeluşi drăgălaşi care işi caută un stapân pentru a-i iubi!

Un câine este un câine! Cel mai bun prieten al omului, un câine, odată lăsat în sălbăticie devine ceea ce a fost un lup, un prădător care mănâncă alţi câini şi care periclitează ecologia animalelelor sălbatice. Cei care ocrotesc câinii fără a considera impactul asupra naturii, nu sunt nici iubitori de câini, nici iubitori de animale, ci doar simpli iubitori de publicitate. Ceea ce vedeţi în imagine nu este o imagine fabricată, este un instantaneu din sălbăticie, de pe dealurile patriei. Un câine fără îngrijire, care de foame l-a păpat pe Goofy. ONG-rile au făcut lobby pentru modificarea legislaţiei, cruzimea împotriva animalelor se pedepseşte. Dar  dacă pedepseşti un câine eţti crud .

Exista politicieni in momentul de fata care vor eutanasierea acestor animalute, schimbarea legii. Acesti politicieni nu sunt crestini, acesti politicieni sunt barbari, sunt criminali.În toata Uniunea Europeana acum nu se mai eutanasiaza cainii, ba mai mult, Germania, Franta, Austria adopta caini din Romania’, a subliniat Marius Marinescu.

Il rog pe creştinul şi prea fericitul domn Marinescu să adopte acest căţeluş drăguţ, şi să îl crească alături căţeluşul său.

Deşi minte cu neruşinare cu privire la legislaţia europeană:

http://www.oie.int/eng/normes/mcode/en_chapitre_1.7.7.htm

http://www.galgonews.com/2009/12/european-commission-the-cabinet-replies-to-the-stray-dog-problem.html

Reclame

Un răspuns to “Căţeluşi drăgalaşi votează să fie eutanasiaţi!”

 1. Parkour1234567 Says:

  Bai oamenilor,catei sunt prietenii oamenilor,asa cum ati mentionat in anuntul de mai sus.50% aveti dreptate,dar 50% gresiti.De ce?
  Va spun eu de ce gresiti.
  Pentru ca odata abadona-ti,cateii se simt neglijeati si totodata niste animale care nu sunt iubita de catre noi oamenii.
  Suntem singura tara care facem asemenea de cruzimi fata de animalute(oricare).Daca lasam scoatem autanasierea cateilor celelatle tari o sa ne considere(cu mare greutate)niste oameni care au facut greseli in trecut,dar si le-asuma.
  Eu sunt un mare iubitor al animalutelor de pe acest pamant,salbatice si domestice(in special catelusii),de aceea imi dau ce-a mai mare parte din timpul meu liber ingrijirii animalelor.
  De ce spune-ti voi ca aceste finte blande si prietenoase sunt rele si dusmanoase(bine in unele situatii uni catei;dulai sunt rai,dar asta nu inseamna ca ceilalti sunt la fel),de ce?de ce?de ce?
  Noi(oamenii)suntem cele mai periculoase creaturi de pe acest Pamant(suntem in stare de orice lucru oribil si lipsit de integritate).
  Nu va este rusine sa ziceti asemenea vorbe despre animale,despre catei(subiectul),nu va este?
  lasa-ti oamenilor toate actiunile rele pe care le face-ti in Romania.
  Romania este o tara foarte frumoasa,cu multe resurse naturale,cu multe peisaje naturale,dar ii lipsesc doua dintre cele mai importante (consucatori onesti,pe care sa-i respecte lumea;economia),daca le-am avea pe toate acestea,am fi cea mai completa,frumoasa tara.
  De ce Americanii pot avea toate acestea si noi nu putem?
  Nu cred ca Americanii sunt cei mai respectati oameni de pe Glob,nu cred.Pentru ca au facut si ei niste lucruri lipsite de integritate,dar nu s-au coborat atat de jos,ca noi Romanii.
  Putem avea si noi ce au ei,ba chiar mai mult(treziti-va oamenilor,treziti-va din aceasta prostie omeneasca)guvernul asta ******** ne-a tras foarte mult in jos,noi mancam frimituri de paine de pe urma lor si bem cea mai ramas din atotputernica apa in pahar.
  Nu meritam asa ceva(deloc).
  Sper ca dupa ce ati citit aceasta scrisoare sa lua-ti in considerare toate spusele mele(noastre),chioar daca sunt un om obisnuit la fel ca toata lumea de pe Glob( chiar daca sunt oameni cu rang mare in diverse industri).
  Ultimele cuvinte mentionate in acest mesaj sunt ‘Ocroti-ti animalele’
  Cu tot integritatea fata de animale(in special catelusii)………………………RESPECT!!!!!!!

  P.S

  Nu trebuie sa fi adult ca sa fi
  INTELEPT.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: