Zăpadă

Retarzii de la televiziuni iar au subiect de comentat pe sticlă. Ninge iar. În 85 zic ei românii își dădeau singuri zăpada din fața blocului și de pe străzi. Acum primăria nu face nimic pe străzile secundare. Creierul de amoebă al realizatorilor de știri, are un program din două linii de cod care le spune că statul este în slijba cetățeanului, că doar ei plătesc taxe și au tot dreptul să fie serviți. Mintea lor începe să funcționeze doar în momentele rare când statul se gândește să le pună CAS pe dreptul de autor.

E drăguț să vină cineva și să se îngrijească de zăpada din fața casei. Dar orice cetățean normal ar întreba mai întâi: Cât costă?

Între a da căteva milioane unei firme să curețe strada ce două ori pe an si a da două lopeți de zăpadă, aș prefera sincer să mă ocup de lopată 10 minute.

Poate sunt eu idiot, dar primaria reprezintă totuși comunitatea, și nu cred ca suntem atât de boieri încât să avem servicii de 5 stele. Desigur că ne vom trezi când impozitul va fi de 80%, moment în care jurnaliștii eficienți nu se vor mai întreba de ce nu vine primăria să curețe aleile dintre blocuri, ci vor întreba răspicat de ce dăm noi impozit 80%, de aia, că sunteți boieri 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: