Work in progress

Astăzi iar m-am intoxicat cu emisiuni radio. Am un guvern care face declaraţii în faţa senatului. Este un happening, un moment artistic, un fel de workk in progress ca să spunem aşa. Avem un PROIECT. Un guvern orientat spre viitor.

„modernizarea Romaniei si pastrarea locurilor de munca in contextul iesirii din criza si relansarii economice”.

Desigur cei un milion de someri vor aprecia calduros preocuparea guvernului pentru pastrarea locurilor de munca.

„Criza economica este o realitate mondiala, nu si-a spus ultimul cuvant si are un parcurs extraordinar de brutal”, a declarat primul ministru.

Noi ne bucuram ca politicienii au aflat ca este criza mondiala, inteleg ca politicienii romani dupa o doză de flacără violet vorbesc cu doamna Criză, din păcate obişnuiţi cu somnul dulce din parlament, ei nu apucă niciodată să audă ultimul cuvânt al crizei. Nu-l vor auzi nici când criza se va fi sfârşit.
De asemenea, vom continua programul Primul siloz, pe care l-am pus în practică încă de anul trecut. Am majorat plafonul garanţiilor guvernamentale, astfel încât garanţii guvernamentale pentru programe gen Prima casă, Primul siloz, să continue…

De mic imi doream un siloz, plin de SS20 si SS14, nouă bucăţi, intercontinentale şi balistice. La ce dracu ne trebuie silozuri dacă nu producem nimic, să facem stocuri pentru importuri?

În privinţa modernizării ţării, suntem la 20 de ani după revoluţie, suntem la 20 de ani de evoluţie democratică în această ţară şi avem instituţii democratice în concordanţă cu exigenţele democraţiilor occidentale…

As fi reformulat discursul domnului Boc:

E marţi, ieri a fost luni şi duminică e o zi nelucrătoare. Astăzi e marţi în toată ţara. Desigur ziua de marţi e o zi mare pentru români, este ziua din săptămână in care putem uita de luni şi putem privi spre viitor către ziua de miercuri când putem să planificăm strategia pentru joi şi vineri zile dedicate de obicei pentru pregătirea din timp a zilelor de sâmbătă şi duminică.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: