Chemical Boc

Avem guvern, pin de speranta banii din prima luna de guvernare ii vom recupera de la Rosia Montana in 20 de ani. Dsigur mult prea cinstitul Cyanide Videanu ne va asigura de beneficiile mineritului de la Rosia Montana. Desigur nimeni nu-si pune problema ca putem exporta mineru in Canada, sa faca lacurile de decantare in Montreal, si noi sa exportam doar minereu. Se mai practica. Desigur am auzitr ca lacul de decantare plin de cianuri, ar duce la cresterea turismului, atunci nu inteleg de ce nu lasam chestia asta la cei care se pricem, Sa faca Rosia Montana Gold Corporation iazul de decantare in Dubai langa Burj Al Arab iar cu sterilul sa faca cateva insule pentru angajatii companiei. In felul asta nimeni nu se mai isterizeaza in Romania cu protectia mediului, intelectualii din dubai vor fi fericiti sa afle ca prostii de romani le-au trimis lacul de cianuri ca sa cresca turismul la ei, si sterilul curat si proaspat va fi fundatia pentru noi destinatii turistice. Dar aceste lucruri nu se vor intampla pentru ca lucrurile au fost pregatite din timp, cele mai vehemente voci privind proiectul Rosia Montana din presa Romanesca au fost plimbate in Noua Zeelanda, unde nu au primit nici o spaga, ci doar au avut ocazia sa vada cum se folosesc cianurile la altii.

Probabil ca Cyanide Videanu va discuta cu Elena cea acida si in urma analiei vor zice ca e ok. Ce analiza ar fi de facut? Nu exista decat doua puncte de vedere:

1. Cu cati bani cotizeaza Rosia Montana Gold Corporation, si cand a fost vorba de jurnalisti a fost generoasa cel putin din puct de veder eal excursiilor in Spania si Noua Zeelanda.

2. Cum se pot ascunde efectele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: