Împăratul Secuilor

Mare scandal mediatic privind Ținutul Secuilor. Mult zgomot pentru nimic, secui, români, maghiari, germani toți suntem țigani în imperiul Regelui Cioabă, în granițele firești ale tigăniei.

Pe 5 mai 1992  a apărut funcția de „rege internaţional al rromilor”, fiind încoronat la data de 8 septembrie 1992, la Mănăstirea Bistriţa (jud. Vâlcea), în prezenţa a peste 10.000 de romi. Mult mai mult decat cei 450 care in calitate de vasali ai regelui, proclama autonomia secuilor.  La „încoronare”,rregele tiganilor  a primit însemnele regalităţii, fabricate în Italia în anul 1992, la comanda lui Cioabă: o coroană din aur cu greutate de aproape 2 kg, împodobită cu rubine şi smaralde, un sceptru de aur cu greutatea de aproximativ 2,5 kg, un lanţ de aur masiv, o brăţară şi alte bijuterii, toate din aur. În total, „însemnele regalităţii” au o greutate de 13 livre (5,9 kg) aur. Ele sunt purtate cu ocazia unor evenimente importante, în restul timpului fiind ţinute la bancă [8].

Mai mult decat atat imparatul secuilor al romanilor si al tiganilor este deplin recunoscut pe plan international fiin Cavaler de Malta din 1995.

Tinutul Secuiesc ar urma sa aiba granite indivizibile dar cum se impaca asta cu imperiul Cem Romengo imperiu care nu are de la infiintare granite, si care inglobeaza Tinutul Secuiesc.

Secuii vor autonomie sau independenta, dar nu stiu saracii, ca altii le-au obtinut cu mult inaintea lor, si presa nu a comentat nimic la acel moment, nu a aparut Romania Mare, sau mai stiu eu ce partid nationalist sa spuna ca nebunul de Cioaba chiar va fi rege, sau republica Cem Romengo chiar exista.

Reclame

Un răspuns to “Împăratul Secuilor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: