Senzational: Fratele puiului de extraterestru, omorat de fermierul mexican care a ars in masina, traieste si nu e extraterestru.

Declaraţiile unuia dintre fermierii mexicani, care a fost martor la descoperirea creaturii în capcana de şoareci, par să confirme şi să întărească bănuielile oamenilor de ştiinţă, cum că există extratereştri, informează www.stirileprotv.ro.

Tot ei spun că micul „extraterestru” se zbătea şi scotea sunete atât de înspăimântătoare, încât au fost nevoiţi să-l înece. Au reuşit să-i curme viaţa abia la a treia încercare, ţinându-l ore întregi sub apă, potrivit sursei citate.
Eu va spun ca agentiile de presa mint, si dezinformeaza. Specialistii romani analizand stirile au dat următorul comunicat:

Cei doi presupusi extraterestri sunt formatia de manele Piticu Şoarece şi Avorton Minune aflaţi în turneu în Mexic. Regretăm dispariţia prematură a domnului Piticu Şoarece, în timpul unui concert de trei ore, ucis de audienţa fără gusturi muzicale. Sugerăm pe acestă cale ca autorităţile să facă toate demersurile necesare pentru salvarea talentatului trubadur Avorton Minune.

Asociaţia Maneliştilor din romănia face apel la fermierii mexicani să cruţe viaţa celui mai talentat manelist de pe planeta. Amintim că Avorton Minune s-a născut în WC-ul maternităţii din Bacău, în urma unei constipaţii care a durat 12 zile, datorită unei greşeli a medicilor care au confundat sarcina cu constipaţia. Dependent de laxative, viaţa lui Avorton a fost grea într-o lume plină de discriminări. Născut pitic, si colorat în verde la detartrantul de WC, Avorton şi-a dorit să fie artist, nu avea nici voce nici talent, dar prin perseverenţă a ajuns în top.

De aceea ne miră lipsa de cultură muzicală a mexicanilor, şi propunem marirea volumului de schimburi cultrare cu Mexicul.

Asociaţia muzicală, Manelişti fără frontiere, face apel cacel numit ” fratele extraterestrului”, să fie inclus în programul VISA WAIVER.

Vom reveni cu stiri despre formatia de manele plecată şi dispărută în Mexic.

Reclame

2 răspunsuri to “Senzational: Fratele puiului de extraterestru, omorat de fermierul mexican care a ars in masina, traieste si nu e extraterestru.”

  1. Ha, ha, ha, ha, haaaaaaa! Excelent scris. Cu umor de zile mari. N-am rezistat titlului fulminant pe care l-am vazut in Dashboard. Dar iti marturisesc faptul ca, pana am ajuns aici sa citesc textul, am avut dubii: O fi la marea ironie sau o fi un titlu gen gazete romanesti „de nemaipomenit prestigiu”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: