Exclusiv – Trafic

A inceput campania electorala, cresc pensiile mai ceva decat kilometrii de autostrada, Bucurestiul nu are suficiente centuri pentru cate contracte se semneaza, intre timp nervii oamenilor cedeaza, de o simpla depasire te poti trezi direct la Olimpiada, categoria lupte greco-romane. De la o depasire simpla, de la o mica nesimtire in trafic, poti simti nevoia depasesti si sa pui frana brusca in fata dobitocului, sau daca te afli in cealalta masina, poti simti nevoia sa-i spargi geamul nesimtitului, apoi daca tot ai pornit de ce sa nu incerci sa-i rupi gatul nenorocitului. Nu am facut poze si la urmare dar, uneori poti avea ghinonul ca si pietonii care trec pe langa tine sa fie frustrati, l-am auzit pe unul cum se lauda ca a reusit sa dea cu spitzul in coloana dobitocilor trantiti la pamant, nu am vazut pietoni mai bine dispusi…

 

 

 

Trafic In Bucuresti

Trafic In Bucuresti

 

 

 

Trafic In Bucuresti

Trafic In Bucuresti

 

 

Lupte de strada in Traficul din Bucuresti

Lupte de strada in Traficul din Bucuresti

 

 

 

Victima nervilor consumati in Trafic

Victima nervilor consumati in Trafic

Desi circul a durat 15 minute, nici urma de politie, nici o miscare a firmelor de paza si protectie care au ceva oameni prin zona pentru protectia Cora sau a altor magazine. Intre timp campania electorala continua, vom avea pasaje, sosele de centura, politie care sa asigure ordinea si justitie, le vom avea pe toate noi cei care vom reusi sa supravietuim pana atunci.

Reclame

3 răspunsuri to “Exclusiv – Trafic”

 1. Ilinca Belciu Says:

  Buna seara!
  Am descoperit fotografiile dumneavoastra in Cotidianul, apoi am cautat blog-ul. Va veti intreba de ce mi s-a nazarit acest lucru?!Suntem o companie de film şi pregătim un documentar despre traficul bucureştean, despre maniera în care acesta ne afectează relaţiile interumane.

  Acum suntem în căutarea acelor filmuleţe cu bătăile care au loc, uneori, în trafic. Chiar dacă sunt la o rezoluţie mai slabă, am dori să ajungem într-un fel sau altul la posesorii acestora. Cu acordul lor, dorim sa le folosim. Nu stiu daca aveti asa ceva, nu cred ca ati reusit sa si filmati in acelasi timp. Dar daca ne puteti sprijini in vreun fel cu informatii va suntem recunoscatori!

  In speranta ca nu v-am deranjat…
  Va multumesc!
  Cele bune,

  Ilinca

 2. Va pot pune la dispozitie toate pozele, ma puteti contacta pa abw813 At gmail.com

 3. […] vom oferi turistilor si spectacole in aer liber (in trafic). Iata un foto-story furat de la coleg pamantean cu blog. Enjoy K1 in traficul bucurestean si vizitati blogul pamanteanului pentru […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: