Cerf 2008

Un fotograf de la un ziar de la mare tiraj a facut un fotoreportaj numai cu fetele de la CERF,  si uite asa fetele au devenit interesate numai de fotografie, deşi dacă vă uitaţi cu atenţie şi-au cam rupt unghiile în taste. De fapt cam asta a fost idea inteleg, la CERF, din moment ce chiar revistele de specialitatea asta promovează.

Intr-un fel avea si fotograful ala dreptate, mai mult PR si mai putina tehnologie. Atunci cand transportatorii de date nu pot face diferenţa, singurul lucru care rămâne este PR-ul. Poze cu Anda ADAM free!
Anda Adam Cerf
Dar fotografii care au participat, mâcar puteau să ne spună şi nouă că este un curs gratuit de introducere în fotografie.


Atunci când cei de la IT nu mai au ce să facă, PR-ul lucrează în draci.
Dansuri
Deşi se întâmplă ca nu toată lumea să fie fericită, şi atunci când văd un aparat de fotografiat, echipa de PR întoarce fundul.  Am plecat de CERF sigur că dacă mai stau fetele mă arestează, după două zlle de shooting, aş putea chiar să înţeleg.
\
Ce conluzie pot să trag după CERF?
Îm primul rând că ân România se munceşte, CERFUL a devenit un bazar, unde consumatorii sunt trataţi cu atenţie. CERF a devenit o expoziţie la larg consum, un lucru de neimaginat acum 10 ani. Apoi tot circul cu fetele de la CERF mai demonstrează, că există firme în românia care încercă să atragă consumatorul nu numai prin preţ, ci şi prin imagine şi servicii.
Poate peste zece ani vom vedea tinerii care fac astăzi PR pentru IT, implicaţi în Turism. Poate că nu. Dar sper că da, măcar pentru a avea o conluzie optimistă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: