PMB

Mai nou cadidaţii la primăria Bucureştiului vin cu proiecte. Ceea ce este extrem de savuros este faptul ca nici unul din cei propusi nu are vreo legatura cu Bucurestiul.

Orban

Sa luam drept exemplu proiectele lui Orban:
Proiect :mutarea unor centrelor industriale dincolo de centura Bucurestiului
M-am tăvălit pe jos vreo trei minute de râs. Dragi cititori bucureşteni, omul asta trăieşte în republica Moldova?
A mai trecut prin Bucureşti în ultima vreme?
Mutarea unor centre industriale in afara Bucureştiului?
Care ar fi acele centre? Cele din Sud?
IMEB? a fost mutat deja de dezvoltatorii imobiliari, se plantează beton.
Electrotehnica? la fel. Valea Cascadelor? ANL. Pipera?
IEMI, ICE, demolate şi cu betonul la stadiul de răsad.
Titan, Vulcan, Marmosim, programate pentru campania de cultivat beton de primăvară.
Domnul Orban habar nu are ce se întâmplă în Bucureşti, bucureştenii s-au săturat de scoaterea parcurilor industriale dincolo de centura verde, parcurile industriale au fost ucise de vreo zece ani, si nu prea vad pe nimeni dorind sa faca altceva in afară de plantarea de beton.
Culoare unice? Pe unde? Si care va fi rezultatul? Este infrastructura RATB şi Metrorex capabilă să suporte un aflux mărit de călători?
Deci întrebarea mea pentru Orban este care zone industriale se vor muta? Cele deja mutate? Cât beton se va mai turna peste capul Bucureştenilor?
Mult mai interesant ar fi fost dacă imi spune că nu va mai da autorizaţii de construcţie. Dar cum sa se oprească goana după aur a dezvoltatorilor imobiliari cănd acştia vin cu profituri de miliarde iar cetăţeanul care vrea spaţii vrezi nu aduce nimic?
Ceea ce propune Orban avea sens acum 10 ani, acum sunt apă de ploaie în care nu poate mai crede nici un copil care vede realitatea macaralelor care sufocă orice petic disponibil din Bucureşti, un bucureşti cu blocuri mai înghesuite decăt mult hulitele cutii de chibrituri ale comuniştilor.
Deci ce zonă industrială mai urmează să se mute? Semănătoarea? Acolo deja cultivarea betonului a ajuns la vremea recoltei totul este la roşu.

Blaga

Proiect: trecerea metroului din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a municipalitatii.
Stimate candidat politician, nu mă interesează dacă metroul este sub juristicţia Vaticanului, a lui Dalai Lama, a lui Orban, sau a Papei Pius, nu mă interesează nci măcar dacă celebra famile Caragea vinde viruşii de ciumă şi cumpără tot metroul.
Pe mine mă interesează kilometri de metrou, timpul de la servici pana acasa, de ce nu se poate, sau cine e de vina nu ma intereseaza. E problema ta cum rezolvi, ca faci zona metromolitana, ca aduci trocarete sau cascarabete trase de cai, putin imi pasa, eu vreau sa stiu cati kilometri noi de metrou pe an se vor construi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: