NHL

In fiecare dimineaţă privesc echipa de hochei feminin. Echipa vine la antrenament cu o masina noua, pe care scrie cu litere mari si aurii Servicii de Consultanta iar mai mic intr’un colt „de curatenie.”

Fiecare membru al echipei are de facut la antrenamentul de dimineata cel putin unul doua terenuri de 2000 de metri patrati. Privind echipa de hochei imi creste atat tonusul cat si optimismul,este un microcosmos care nu are habar si nici nu este interesat de cine va mai fi primar in  Bucureşti.

Faptul ca Vanghelie e prost sau ca Ion Iliescu un sforar nu reprezinta pentru ei o stire de mai mare importanta scandalul cu Angelina Jolie goala. Cei mai multi au 18 ani, si par a fi destul de entuziasti cand pornesc antrenametul prin holurile din open space sau prin wc-urile pline de bashini cu pretentii de multinationala. De ce ma tonifiază, pentru că am fost şi eu ca ei, un pitic mărunt, care se plimba prin World Trade Center neobeservat, dar observand totul, absorbind informatia ca un burete, învăţând sistemul, invidiindu-i pe cei care nu erau conştienţi de valoarea locului lor de muncă, invidios pe cei ce făceau easy-money.  În fiecare dimineaţă pentru câteva sute de amploiaţi, echipa de hochei trece neobservată asemeni plantelor decorative din clădire, nişte oameni care au dorinţe, frustrări, dar mai ales vise. O echipă pentru care summitul Nato însemana doar că ajung mai devreme sau mai târziu la servici,  o echipa care nu există pentru politicieni şi pentru care politicienii nu există. Nu mai am nici o speranţă ca se va schimba ceva prin politica din România, singura mea speranţă este la echipa de hochei care se antrenează în fiecare dimineaţă, care învaţă, rabdă şi speră, care se automodelează. Uni vor zice că greşesc, alţii vor veni cu exemplul lui Medvedev care înainte de a fi director la Gazprom a facut şi el parte dintr-o echipă de hochei.

Dar nu mai pot scrie , şi nu pot spera la poloticieni, am mai multă speranţă într-un membru al echipei de hochei decat în Bogdan Olteanu, Guşă sau Băiatul ală al cărui nume îl uit mereu, pentru că mă enervează de la PDL.

Aşadar în fiecare dimineaţă privesc la echipa de hochei, si sper. Ce aş mai putea scrie despre politicieni sau despre ce intampla în Romania?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: