Bogomilii si presa

Bogomilii cred ca lumea a fost creeată de diavol.  Bogomilii sunt gnostici, ei se bazează pe cu cunoaştere, au întotdeauna două surse, cel bun şi cel rău. Bogomilismul însă nu a dispărut, bogomilii de astăzi sunt jurnalişti, unii sunt doar perfecţionişti şi deontologi, alţii sunt doar credincioşi , dar cu toţii sunt uniţi de aceeaşi credinţă, lumea e lucrarea dracului, crăciunul e potrivit pentru prezentarea accidentelor în lanţ.

Perfecţionştii bogomili din presă pot fi lesne asimilaţi cu deontologii, unicii păstrători ai secretelor, exemple de ţinută morală, perfecţii sunt puţini, îi poţi numi pe degete: Turcescu, CTP etc.

Mai sunt apoi şi bogomilii credincioşi, puşi la respect de perfecţi, dar nu foarte ascultători, credincioşii sunt absolut siguri că lumea a fost creeată de diavol şi că Traian Basescu este reprezentantul numărul unu. Unii cum ar fi jurnalişti de prestigiu îşi dedică viaţa studierii acestui lucru. şi putem numi fără a greşi galeria Cristoiu & Comp.

Dar de-ar fi numai asta, bogomilii din România pot fi uşor de recunoscut în materialele pe care le publică în media, în primul rând ei cred ca sistemul este complet rău, şi nu numai atăt, originea răului care parazitează sistemul social se află la momentul creaţiei (observăm divergenţe doar asupra momentului şi a numelui autoruluiŞ1945 Stalin, 1965 Ceauşescu, 1990 Iliescu, 1989 Crimeea, 2004 Băsescu).  Bogomilii au credinţa nestrămutată că nu se poate face nimic, diavolul a creat o lume strâmbă, şi unica soluţie este ieşirea din acestă lume într-una celestă.

Idealul de frumuseţe al Bogomililor din presă este Afrodita Pandemia  ,( Afrodita pentru Toţi), lucru extrem de vizibil dacă citim Libertatea la pagina 5.

În ultima vreme însă Bogomilii incep să exagereze, ne răpesc toate speranţele că s-ar mai putea face ceva bun în ţara asta, aşadar, am pornit o nouă cruciadă împotriva Bogomililor din presă, îi voi trimite în neant apăsând pe butonul roşu al telecomenzii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: