1500 Euro

1500 de Euro, la atat se ridica datoria ta, sau ma rog daca ii socotim doar pe cei care muncesc 5660 de euro  este datoria pe care o au cetatentii romaniei fata de diverse banci din afara romaniei. Daca ne mai gandim ca gradul de indatorare al populatiei este de 50%, inseamna ca deja cineva ne-a cumparat deja 🙂

In 90 gorobetzii de la putere ne invatau sa nu ne vindem tara, altii nu erau de acord ne spuneau ca trebuie sa taiem coada cainelui dintr-o lovitura, primii traiesc intr-o lume ideatica unde o vila de lux se cumpara cu 800 de euro,cei din urma au taiat coada cainelui pentri vreo 3 miliarde de Euro.

Dar tu fraiere vei plati, momentan ai de platit tu si alti vreo 6 milioane de platitori de taxe o datorie de 34 de miliarde de Euro, la anu te vei distra cumparand avioane, cateva sute de euro la datoria pe care o ai de platit acum.

Desigur tu ai probleme acum, sa fie uninominal sau nu? In varianta prodemocratia sau nu? Dar daca toi ai o datorie de 5-6000 de euro, nu ar fi bine sa afli si de ce? Unde e metroul? Unde sunt banii din privatizari?  De o fabrica vanduta pe cateva milioane a inceput sa faca in primul an un profit de 300 milioane de dolari?  Tariceanu, Basescu, Geoan sau Becali?

Marea abureala de la televiziune, cand de fapt problema ta e ca ai o datorie de 6000 de euro, si nu ai primit nimic in schimb, desigur  ca excludem promisiuniloe de management trafic, parcari, trenuri de mare viteza etc. In mod concret in afara de un reactor nuclear si 10o de kilometri de autostrada, as vrea sa stiu: s-a mai construit ceva in folosul comunitatii  in tara asta?

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/56429/Datoria-Romaniei-a-crescut-de-170-de-ori-in-17-ani

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: