Cimpanzeii din faţa blocului.

Astăzi am fost claxonat de o maşină pe trotuar, de-a stânga şi de-a dreapta aleii )trotuarul era de fapt o alee între blocuri, cineva se aştepta să mă bălăcesc prin noroi pentru ca el să poată să se deplaseze pe trotuar. M-am întrebat de ce? Care este motivul?  Pentru a afla motivul trebuie făcute cercetări, şi cum tocmai descoperisem savana din jurul blocului, m-am hotărăt să inaugurez un nou proiect, antopologic de data asta se numeşte cimpanzeii din faţa blocului.

Pentru început o să aleg cu grijă locul de studiu, dar am senzaşia că voi avea nevoie de voluntari în munca de documentare. Voi alege la întâmplare căteva specimene.  Nu e cazul să vă reamintesc cât de mult semănă cimpanzeii cu oamenii, doar că nu sunt atăt de organizati, nu putem vorbi de societatea cimpanzeilor sau de cultura cimpanzeilor, putem vorbi de obiceiurile cimpanzeiilor.

Cimpanzeii de oraş sunt o specie nouă, nu ştiu dacă au apărut prima dată în Romania dar se pare că arealul acestora se afla în jurul munţilor Carpaţi.

Specie deosebit de adaptabilă cimpanzeii copiază în mod natural acţiuni atrinuite în mod natural oamenilor, dar datorită unor mici deosebiri cimpanzeii nu aplică şi regulile stabilite de societate, în lumea cimpanzeilor acest concept nu există.  Primul exemplu este cel al cimpanzeului la volan, acesta reuşeşte să schimbe vitezele, să meargă cu maşina, problema acetui cimpanzeu este faptul că noţiuni precum culoarea roşie, contrasens, prioritate, claxonatulk interzis, nu pot fi compilate. Asemeni maimuţelor de la circ cimpazeul de oraş se joacă cu claxonul, pentru cimpanzeu nu contează rezultatul acţiunii, importantă este senzaţia de moment, claxonatul devine în mintea cimpanzeului un act sexual, actul de a claxona este impulsul care generează serotonină. Sub titlul de a „A început!” vom putea afla amănunte depre apariţia şi evoluţia cimpanzeului de oraş.

Orice contribuţie la studierea detaliată a cimpanzeului se oraş va fi răsplătită cu o bursă de management biyantin la cea mai renumită univeristate semidoctă din România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: