Anarhistii -http://www.jurnalul.ro/articole/111351/anarhistii-ne-mai-lipseau

Anarhiştii ne mai lipseau!
Toma Roman il ataca pe Mirece Toma intr-un articol.  Sunt impresionat. Dar vorba lui mircea Badea vreau sa vad sange, sa vad ochi vineti, sa-i vad in noroi. Vise taica. Insa articolul e socant, anarhistii vor veni in Romania la mitingul Nato. Bucurestiul va fi in Haos.
Ei bine au am vesti bune pentru familia Toma la orice ziar ar lucra ea:
Anarhistii nu vor veni! Anarhistii sunt deja aici! Lansarea Bradului de Craciun a intrecut in grad de anarhie orice miscare antiglobalizare, serviciul de urgenta a fost in pragul blocarii, fortele de ordine au fost depasite, Bucurestiul a fost paralizat, si asta fara ca agenturile straine sa intervina, nu a intervenit nici extrema dereapta nici extrema stanga a intervenit Videanu.
Ce pericole ne semnaleaza Jurnalul?
Mai multe „asociaţii internaţionale”, printre care menţionăm ATAC, ARA, Libertarian Front, convoacă sute de extremişti de stânga şi iese cu bătaie, lupte de stradă serioase. Acum doi ani, la Stockholm s-a lăsat cu morţi, iar anul trecut, la Genova, mai multe zeci de poliţişti şi manifestanţi au ajuns la spital.
Nu avem nevoie de organizatii de import, poiana exista si in Romania, va mai aduc aminte de ultimele meciuri ale echipei steaua pe teren propiu? reconstituirea luptei de la Posada intre blocuri?
Alte Pericole:
Există şi curente muzicale şi artistice legate de neo-anarhişti, cum ar fi hardcore-punk sau aşa-numitele arte alternative, dintre care amintim graffitti-urile. În România, de prin 2003, anarhiştii s-au insinuat prin diverse asociaţii şi grupuri mai mult sau mai puţin constituite legal, care promovează punk-ul şi alte „curente artistice alternative”. Aşa au apărut centrul Inca din Timişoara, care organizează concerte punk lăsate de multe ori cu bătăi între extremiştii de dreapta şi stânga, „Colectivul subteran din Iaşi”, „Craiova-Antifa”, „Acţiunea Antifascistă – Bucureşti”, grupul Lady Fest (o gaşcă de anarho-feministe). Grupurile utilizează în acţiunile puse la cale simbolistica anarhistă clasică, adică steaguri roşu-negre, sigla cu litera A inclusă într-un cerc, dar şi steaua roşie în cinci colţuri sau efigia lui Che Guevarra, care duc cu gândul la comunism.
Pai se compara steagurile negre cu stelute colorate cu baitaia de joc prin care anarhistul Basescu se scuipa cu extremistul Tariceanu?
Se compara grafitiurile de pe pereti cu bordurile lui Videanu? Se compara joca de-a manifestatia cu devalizarea Bancorex?  Se compara golanii antiglobalizare cu Mineriada lui Iliescu? Cu Mineriada Lui Constantinescu/Cozma?
Domunle Roman mergeti prin Romania? Traim in anarhie de 17 ani, iar anarhistii se afla la guvernare.
Se compara anarhia unui pitic care da din gura cu anarhia de la biroul accidente usoare intr-o zi cu ploaie?
Se compara anarhismul celor care fac scandal cu Delta Dunarii cu anarhismul celor ce decid sa construiasca drumuri in rezervatii naturale?
Se compara scandalul pe care-l pot face anarhistii cu anarhiaa legata de distrugerea parcului Bordei sub inaltul patronaj al primariei guvernului si partidelor politice?
Se compara anarhia unui care mazgaleste metroul cu anarhismul parlamentarilor care fura din bugetul de stat banii pentru chirii.
Se compara anarhismul unor grupuri de artisti cu anarhismul celor ce nu respecta nici o lege si isi dau case prin ANL?
Nu va speriati asa de tare de Anarhisti, ne conduc de 17 ani si nu vom scapa de ei!

Reclame

Un răspuns to “Anarhistii -http://www.jurnalul.ro/articole/111351/anarhistii-ne-mai-lipseau”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: