Vvv vreau metrou .ro

Mi se rupe de fuziunea Pld pd, mi se rupe de alegerile parlamentare, mi se rupe de referendum, si ma doare la brebenel de ce mai fac vedetele noastre. Din zi in zi stau tot mai prost cu nervii, vreau metrou, dar pot sa vreau. Cand Ceausescu a terminat lucrarile de la hidrocentrala Lotru, s-a gandit un functionar public la resursele care vor fi disponibilizate, si uitea asa a aparut metroul in Bucuresti, cu minerii de la Voineasa. Cand guvernul Ciorbea a inchis minele nimeni nu s-a gandit la nimic, minerii au fost disponibilizati si probabil au plecat in Italia. Daca astazi am vrea metrou ma intreb cine draq l-ar mai putea construi, tata Noe, Gabriel resources ?

Daca metru patrat in bucuresti a ajuns la valori de 2000 de euro, metrul cub de pamant in bucresti se pare ca nu valoreaza nimic. Metrul patrat nu necesita resurse sau investitii majore, in metrul patrat pot investi si ciobanii. Sa scoti banii din metrii cubi e complicat, trebuie sa ai excavatoare si oameni calificati, trebuie sa obtii contracte si sa respecti termene. Asadar nu mai sper ca vom avea in bucuresti mari investitii, pentru ca politicienii nu sunt interesati de metrul cub ci daor de metrul patrat.

Vreau metrou si il vreau acum, si nu vreau metrou de la Piata Victoriei la gradina zoologica, pentru ca am auzit ca „Animalele atacă Zoo Băneasa” http://www.gandul.info/masina/daca-se-renunta-la-taxa-in-6-luni-capitala-va-fi-blocata.html?3892;1075462

si imi este frica sa nu fiu muscat de jaguar. Vreau metrou in Ferentari, vreau metrou acolo unde nu calca picior de politician, vreau 60 de km de metrou.

Vreau un primar care sa rastoarne Bucurestiul cu fundul in sus dar care sa faca in 5 ani metrou, pentru toata lumea. Nu mai vreau sa aud de studiul japonez cu inchiderea inelului de circulatie, si nu mai vreau sa aud de chestia asta pentru ca proiectul japonez a fost facut in anii 80 cand in Bucuresti erau de 10 ori mai putine masini, cand mai existau spatii verzi.

Nu mai vreau nici metrou usor, daca domnii primari vor metrou usor sa-si cumpere trenulete Tommy si sa-si puna metrou usor in curte.

Ma jur ca nu voi mai vota din considerente politice vreodata, mi se rupe daca sunt populari europeni, liberali democrati, conservatori avangardisti sau borfasi de cartier. Avem atate borduri in bucuresti incat putem reconstrui toate viaductele romane.

Vreau sa aud oameni cu lopeti si harlete muncind ca la Bumbesti Livezeni pentru metrou in Bucuresti, si nu vorbesc de linii proiectate de ceausescu, vreau lucruri noi, vreau metrou din Berceni la Casa Scanteii. Vreau statie de metrou in parcul Bordei, vreau metrou, daca nu e p

Reclame

2 răspunsuri to “Vvv vreau metrou .ro”

  1. nu imi place ca nu are video cu tiruri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: