La Sud de Roma – Fracturarea Italiei

Italia vuieste, nationalismul infloreste. Tragedie. Daca te uiti la emisiuni ai senzatia ca asisti la al treilea razboi daco-roman.

Traian a trimis legiunile, legio XIII Gemina, Legio V Macedonica, vax, o legiune nu avea mai mult de 5000 de legionari cu tot cu auxilia, nimic in comparatie cu armata de 550.000 de legionari români care au invadat peninsula.Nu e ciudat totusi ca Traian de data asta e de partea dacilor? S-a intors lumea cu fundul in sus. Daci. Stiti de unde vine denumirea de daci? Asta era denumirea data de greci sclavilor, si avand in vedere ca pe teritoriul Carpato-Danubiano-Pontic se afla sursa primara de sclavi pentru greci, deunde denumirea data in cartile de istorie grecesti celor de pe malul pontului. O tempora! Vremuri in care numarul sclavilor depasea cu mult numarul cetatenilor Romei. Vremuri in care romanii se laudau cu 55.000 de sclavi daci. Ma cuprinde tristetea astazi cand vad ca adevaratii urmasi ai romei nu sunt capabili sa aiba grija de sclavii lor, pe motiv ca nu sunt educati. Sclavii sunt sclavi, aduna masline, fac curat la buda, nu se ocupa de cultura. Din randul sclavilor s-au ridicat multi oameni de cultura, la fel de adevarat ca si romanii il au pe Cioran si Noica.

Morala e simpla, italienii nu mai sunt capabili sa aiba grija de disciplina propiilor sclavi, vor chiar sa-i trimita inapoi, inapoi unde, ca doar dictonul latin spune: Ubi Bene Ibi Patria, iar acum Italia este patria lor a sclavilor.

In fiecare dimineata cand ma uit la stiri, italianul din mine se trezeste la viata, Basescu, Tariceanu? Tigani imputiti, pardon români imputiti, ca doar e tot aia, ce inseamna sa fii român? Roman inseamna sa fii sclav.

Cum ar fi daca romanii ar trimite legiunile acasă? Pai adevarurile economiei româneşti ar iesi la iveală, 550.000 de şomeri care ar avea nevoie de ajutoare sociale. Bani pentru măriri de pensii? Alocări bugetare majorate? Haos.

Italia ar putea să supraviţuiască uşor, dar pentru politicianul român, ar fi apocalipsa, the end. Criminalul de la Roma avea 24 de ani, 7 ani la revolutie, cea ce inseamna ca a fost complet educat in tranzitie, esecul sistemului de invatamant romanesc. Suntem si am fost o tara mai bogata decat republica Moldova, raportand la procentul de populatie ai lor sunt intr+un procent mai mare plecat, si totusi nu am vazut la televizor vreo tara din Europa nemultumita de moldoveni, sunt mai saraci si au toate premiyele conform logicii politicienilorsa fie infractori mai mari ca noi, dar nu sunt, de ce ? Educatia.

Sau mai bine zis sistemul de educaţie. Poate aberez, dar ceva e putred in Danemarca.

Aşadar zilele astea sunt zilele românilor, Italia este în sărbătoare, se vânează români, ce se va întîmpla când se vor termina românii, aţi fost în Italia la sud de Roma, în zonele sărace, cu inculţi, cu drumuri rele, şi cu hoţi la fiecare colţ de stradă, ei bine după români italienii care astazi ne tratează cu dispreţ, vor trata cu dispreţ italienii, ceilalţi italieni, cei puturoşi şi nespălaţi, cei din cizmă, din Sicilia. Italia de Nord va deveni republică separată, visul lui Berlusconi, Forzza Italia. Italia de nord si Italia de sud, de ce separare, din aceleaşi motive pentru care acum se iau de noi.

Reclame

3 răspunsuri to “La Sud de Roma – Fracturarea Italiei”

  1. nu am citit pina la capat. 550 000 de oameni este cam o treime din necesarul de forta de munca actual din Romania. someri sint cei care nu vor sa munceasca pentru 10-15 milioane pe luna, poate chiar 20 daca sint meseriasi. plecarea in strainatate nu a rezolvat problema somajului, a rezolvat-o doar pe cea a veniturilor unora. somaj real noi nu mai avem dupa anul 2000, doar oameni care nu vor sa munceasca deloc sau in anumite conditii.

  2. Am vazut astazi in poarta unei uzine din provincie un anunt de angajare pentru soferi de TIR se ofereau 1400 de euro pe luna plus tot pachetul necesar pentru calificare. In Vaslui a fost primul an in care primariile nu au avut cui sa distribuie ajutoare. Deficit de forta de munca? In Romania? Adevarat. 1500000 de locuri de munca in deficit, totusi, sunt 3 milioane afara. Si oricat l-as detesta pe Adrian Nastase acesta declara zilele trecutre ca economia nu duduie, economia merge datorita pietei imobiliare si migratiei, si de data asta il cred, o data pentru ca atunci cand era prim ministru a fost primul care a folosit minciuna cu Economia Duduie, iar acum cand recunoaste voalat ca a mintit, il cred.

  3. sunteti firma serioasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: