High Tech – Industria Aerospatiala

In functie de politicienii pe care-i are fiecare tara isi gaseste o nisa in care-si afirma identitatea, fie ca e vorba de IT, fie ca e vorba de Turism sau agricultura. Bunastarea unui popor depinde de numarul de ingineri si de tehnologiile de varf pe care le detine. Zilele trecute Liniile Aeriene Nepaleze au unul, din cele doua avioane Boeing 757, consemnat la sol.

Exasperati de problema oficialii au cautat sa rezolve problema, si au si reusit, prin sacrificarea unei capre zeul aerului a fost imbunat. http://www.reuters.com/article/oddlyEnoughNews/idUSEIC47086020070905

Abia astept ca Romania sa evoueze si ea, acum cand practic nu prea mai avem industrie, tot viitorul este in fata noastra , ultimul sondaj de opinie este clar, politicienii cu credinta in Dumnezeu vor fi favorizati de fortuna, este primul pas catre viitorul nostru luminos.

Si cum toata lumea incet incet este trimisa la origini de catre conducatorii nostri luminati, este doar o chestiune de timp pana cand vom sacrifica boii din romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: