Back In Black

Deep Purple, zgomot maxim. I’m falling down, I can feel it. In momentul in care ating pamantul pticutii din cap incep sa se distreze, in timp ce ei asculta Hotel California 🙂

Ai draq pitici, cica unii danseaza ca sa-si aduca aminte iar altii ca sa uite…

Dar asa-i la hotel california: such an open space…

Peisajul devine suprarealistic, incep sa vad lucruri. Inchipuiti-va ca baba aia cu fata mereu acra s-a ridicat de la birou in mijlocul melodiei, si a inceput sa se transforme, o hipioada ciudata care bantuie prin  plaja din mijlocul halei numita impropiu de vreu dobitoc Open Space. Doamne de mi-as putea stapani rasul, privesc la juna lipsita de inhibitii si ma gandesc la baba care va ajunge peste 30 de ani. Prin niste coltuuri ale oazei vad niste priviri nedumerite, care-si ridica privirea de la clipurile de pe youtube, pentru a vedea ce se intampla, saracii nu pot intelege ca rad de nebuna beata care danseaza pe plaja din mijlocul oazei zen, ei vad doar un dement care rade ca un disperat de babornita care-i terorizeaza zi de zi.

realizez ca este timpul sa ma opresc, ai mei colegi sunt mult prea seriosi pentru a vedea hipioata de langa birou lor,  ca sa-mi potolesc rasul mai uit atent la cea mai tanara colega de birou, si o vad peste 30 de ani: o babornita obosita si acra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: